The Invoice Managers leveren vakkundige, externe ondersteuning bij het opvolgen van openstaande facturen.

Wij zorgen ervoor dat uw facturen sneller worden betaald met behulp van krachtige technologie en menselijke communicatie.

Vóór ondernemers, dóór ondernemers

Als ondernemers begrijpen wij zowel het belang van een goede cashflow als de waarde van uw tijd. U kunt rekenen op ontzorging en snellere betalingen.

Professionele uitstraling

Zeker wanneer het geld betreft is het essentieel om vertrouwen te kweken en professionaliteit uit te stralen. U kunt rekenen op professionele interactie met uw klanten.

Ervaring en expertise

Wij beheren sinds 2005 facturen voor grote en kleine ondernemingen, met zowel zakelijke als particuliere klanten. U kunt erop vertrouwen dat wij een passende oplossing vinden voor iedere situatie.

Onze visie

Goed beheer van uw facturen met een nauwkeurige opvolging van onbetaalde vorderingen is belangrijk voor een gezonde cashflowpositie voor uw bedrijf. Het effectief beheren en opvolgen van facturen vraagt echter tijd en mankracht. Adequaat facturenbeheer kan soms ook de goede relatie met uw klant in de weg staan.

Steeds meer bedrijven laten hun facturenbeheer extern ondersteunen. Met factuurbeheer, extern ondersteund door The Invoice Managers, powered by CashflowByWeb®, hebt u geen zorgen meer op dit terrein. Een gezonde liquiditeitspositie brengt niet alleen een goede en zorgeloze nachtrust mee. Het zorgt er bovendien voor dat u geen of minder krediet nodig hebt.

Lees meer over onze visie (PDF)

“Facturenbeheer gebeurt vaak in een cyclus, waarbij alleen actie wordt ondernomen zodra bedrijven bijvoorbeeld zelf grote facturen dienen te betalen of wanneer salarissen moeten worden uitbetaald. Zo hol je achter de feiten aan en creëer je geen stabiele liquiditeitspositie. Direct en indirect kost je dit geld.”

Henri De Swaef

Zaakvoerder, The Invoice Managers

Wilt u ook dat úw facturen sneller worden betaald?

Neem contact op