Case

Syneton

Rudi Cleymans, zaakvoerder van Syneton, ziet niks dan voordelen in het softwareprogramma CashflowByWeb®. Syneton is gegroeid vanuit een accountantskantoor. Toen ze de nood voelden om hun administratie te automatiseren, ontwikkelden ze het softwareprogramma Admin-IS. Een handige tool voor tijdsregistratie, facturatie, budgetcontrole, projectopvolging,… Heel wat KMO’s gebruiken Admin-IS intussen om hun organisatie te verbeteren en hun rendement te verhogen.

Eén van hen werkte ook met CashflowByWeb® en vroeg Syneton beide programma’s op elkaar af te stemmen. Met een volledig geautomatiseerde administratie én facturatie tot gevolg. “Waarom het jezelf moeilijk maken, als het ook makkelijk kan?,” zegt Rudi Cleymans.

“Niemand zit graag achter slechte betalers aan. The Invoice Managers doen dat in onze plaats.”

Rudi Cleymans

Zaakvoerder, Syneton

Snel ingrijpen bij onbetaalde facturen zorgt voor een snelle oplossing

“We hebben niet enkel een interface gecreëerd tussen Admin-IS en CashflowByWeb®, maar gebruiken het programma uiteraard ook zelf. Per klant stel je in wanneer er een eerste en tweede aanmaning moet worden verstuurd. Nadien gebeurt alles automatisch. Als een klant niet betaalt, treedt het systeem direct in werking. De debiteur reageert ook sneller wanneer er bijv. een fout op de factuur staat. Anders gebeurt dat pas na maanden en ontstaan er frustraties aan beide kanten. Alle partijen hebben er dus voordeel bij en reageren positief. Zoiets werkt aanstekelijk. Verschillende van onze klanten gebruiken naast Admin-IS, nu ook CashflowByWeb®.”

Wij sparen per week één dag werk uit, dankzij CashflowByWeb®

“De kost van het programma is voor mij verwaarloosbaar als je ziet hoeveel tijd en geld we ermee uitsparen. Bovendien is het geen leuke opdracht om achter slechte betalers aan te zitten. Van zodra je 20 facturen per maand maakt, is de opvolging ervan niet meer evident. Gelukkig bestaat daar nu een oplossing voor.”

Je bewaart het overzicht over je cashflow

“80% van de KMO’s werkt nog met verschillende programma’s en dat is verwarrend. Wij hebben alles tot één geheel herleid met Admin-IS en implementeren daarin CashflowByWeb®. Dat doen wij ook voor klanten. Zo houd je alles onder controle en kan je toch voor 100% bezig zijn met je core business.”

Wilt u ook dat úw facturen sneller worden betaald?

Neem contact op