Case

Expo Z

Sinds enkele jaren volgt The Invoice Managers de verkoopsfacturen van standbouwbedrijf Expo Z op. Zaakvoerder Fred Okhuijsen is daar heel tevreden over. “Ik geraak gewoon een stuk sneller aan mijn geld.”

Expo Z in Malle timmert al zo’n 22 jaar aan de weg op het gebied van ontwerp, productie en montage van originele houtbouw beursstands. Zaakvoerder-oprichter Fred Okhuijsen werkt met zijn team van 30 vaste medewerkers voor toonaangevende bedrijven, zowel in België als internationaal.

Met 30 vaste medewerkers op de loonlijst is een naadloze cashflow geen overbodige luxe. Daar zorgt sinds enkele jaren The Invoice Managers voor, dank zij de unieke manier waarop zij de betaling van verkoopsfacturen opvolgen.

“Ik geraak gewoon een stuk sneller aan mijn geld.”

Fred Okhuijsen

Zaakvoerder, Expo Z

Het commerciële scheiden van het financiële

Fred Okhuijsen: “Vooraleer ik The Invoice Managers inschakelde, gebeurde de opvolging van de uitgaande facturen wanneer dat zo uitkwam. Standbouw is een heel drukke business, dus je kunt je inbeelden hoe dat ging. Mijn klanten betalen doorgaans stipt hun facturen, maar af en toe loopt er wel eens iets mis. Dat komt ervan als je daar niet met je neus bovenop zit.”

Fred geeft nog een andere reden waarom hij ging samenwerken met The Invoice Managers. “Met je klanten heb je tenslotte een bepaalde relatie, die je liefst niet verstoort met gehakketak over onbetaalde facturen. Daarom is het goed dat een extern persoon dat doet. Zo wordt het commerciële gescheiden van het financiële en kan ik mij focussen op die klantenbinding.”

Sneller betaald, klantenrelatie optimaal

Voorheen duurde het soms maanden vooraleer er aan de bel werd getrokken bij laattijdige betalingen. Dat is nu verleden tijd. “The Invoice Managers handelen dit kordaat en zakelijk, maar op een persoonlijke en menselijke manier af. Die opvolging gebeurt stipt, gestructureerd en volgens een vast scenario. Ze hebben daar trouwens een app voor die voor ons online toegankelijk is. Het resultaat laat niet op zich wachten, ik geraak sneller aan mijn geld, terwijl mijn relatie met de klanten optimaal blijft. Dat ik dat allemaal zelf niet meer in de gaten moet houden, is toch wel een groot gemak”, zo besluit Fred Okhuijsen.

Wilt u ook dat úw facturen sneller worden betaald?

Neem contact op