Case

ACB Tax Consult

ACB Tax Consult is een boekhoud- en fiscaliteitkantoor uit Herentals. Kmo’s uit allerlei sectoren vertrouwen hun papierhandel aan hen toe.

Zaakvoerder Dirk Van Thielen heeft vijfentwintig jaar ervaring en een diepgewortelde interesse voor het vak. Daarin wil hij dan ook graag zijn tijd steken. Niet rekeninguittreksels nakijken en achter wispelturige betalers zitten. Daarom werkt hij met The Invoice Managers, powered by CashflowByWeb®.

“Je merkt dat de samenwerking met The Invoice Managers werkt wanneer je betalingen binnenstromen.”

Dirk Van Thielen

Zaakvoerder, ACB Tax Consult

Onze cashflow is nu veel beter zonder dat ik er iets voor moet doen

“Vroeger zat ik gemiddeld 3 uur aan mijn rekeninguittreksels. Bovendien had ik geen tijd voor de opvolging van mijn facturen. Dat leidde tot zeer late ontvangsten van betalingen. De uurkost die ik erin stak, bleek op jaarbasis veel hoger dan het abonnementsgeld van The Invoice Managers. Klanten betalen nu veel sneller omdat ze automatisch een rappel krijgen. Onze cashflow is er duidelijk door verbeterd. Het enige wat ik daarvoor hoefde te doen was in de software enkele parameters instellen per klant. Want elke klant is anders. Afhankelijk van zijn betalingsgedrag kan je ingeven hoeveel dagen na vervaldag hij een rappel moet krijgen. Voor de technische kant van de software en de ondersteuning zorgt Henri van The Invoice Managers. Het systeem doet de rest. Nu kijk ik ’s ochtends 5 minuten naar mijn online banking en hoef slechts aan te klikken welke facturen zijn betaald. Veel prettiger dan het kijken naar onbetaalde facturen.”

Debiteuren reageren positief en ook onze klanten zijn geïnteresseerd

“Late betalingen zijn vandaag een groot probleem. Iedereen wordt daarvan graag verlost. Ook onze eigen klanten zijn zeer geïnteresseerd in een systeem zoals dat van The Invoice Managers. Debiteuren appreciëren het dat alles elektronisch verloopt. Diegenen die hun e-mails te weinig lezen of geen e-mail ontvangen, krijgen hun factuur en hun rappel per post of per fax. Het systeem e-mailt me op de juiste datum het gepersonaliseerde document door. Dat hoef ik enkel te printen en te versturen.”

Zo’n geautomatiseerd rappelsysteem is goud waard en zo eenvoudig

“In het begin was ik bang dat het systeem dingen zou vergeten. Maar toen ik zag dat de herinneringse-mail automatisch wordt verstuurd op het ingegeven tijdstip, was ik gerust. Nu kijk ik er niet meer naar. Wanneer de betalingen plots binnenstromen, weet ik dat het systeem perfect zijn werk doet en dat ik kan blijven doen waarin ik goed ben. Ieder zijn job.”

Wilt u ook dat úw facturen sneller worden betaald?

Neem contact op